Over Mera Claeys

Het zijn de kleine dingen die mensen vaak het meest waarderen. Dat vertrouwde kopje koffie op maandagochtend bijvoorbeeld. Of een stevige suikerwafel om de middagdip mee door te komen. Precies daarom staan er maar liefst 1200 drank- en snoepautomaten van Mera Claeys verspreid over heel Vlaanderen.

Een hechte familieband

Ook wij houden van klein. Als een van de weinige familiebedrijven in de sector telt Mera Claeys amper 10 medewerkers. 10 medewerkers die elke dag opnieuw met het grootste enthousiasme bij je langskomen om je personeel, leerlingen, klanten of bezoekers van hun kleine pleziertje te voorzien. Al meer dan 25 jaar.

Jouw automaat, onze zorg

Ook al zijn we klein, we kunnen heel goed overweg met grote organisaties. Of je nu één of twintig automaten in huis hebt, we weten ze stuk voor stuk staan. En we zullen ze allemaal met evenveel zorg behandelen. Snoepautomaat, koffieautomaat of frisdrankautomaat, we weten maar al te goed hoe ze werken.

De collega’s die onze automaten onderhouden, geven vette vingers geen kans, volgen de voorraad minutieus op en springen snel in bij problemen. Al gebeurt dat laatste amper: onze automaten zijn steeds van de beste Duitse kwaliteit. Want is jouw automaat defect, dan hebben wij er ook niets aan.

En het beste van al?

Als je dat wil, hoef je er geen cent voor te betalen.

Contacteer ons voor meer info